Gældsrådgivning

Er du røget i dine kreditorers kløer, har du mistet overblikket fuldstændig og har du bare brug for hjælp til, at komme på rette spor igen?

Så har klikket på den helt rigtige hjemmeside!

KH jura er specialiseret i Gældsrådgivning, både til private, men også til virksomheder. Når det handler om vores penge og vores gæld, så bliver det næsten ikke mere personligt. Du kan derfor være sikker på, at hos KH jura tager vi din problemstilling med dybeste alvor.

Hvorfor KH jura?

KH jura har hjulpet rigtig mange personer og familier gennem årene og har derfor stor erfaring med forhandling med kreditorer. Vi ved der er en årsag til, at gælden er vokset dig over hovedet og er derfor i dit ringhjørne under hele forløbet. Vi ved det hjælper at gribe ind, uanset hvor håbløst det måtte synes for dig. Vi kender til den frygt de fleste har for, at tage kontakt til sine kreditorer. det er nemmest bare at lade stå til, men det koster mange bekymringer og dyrebar nattesøvn.

Hvordan forløber min sag så?

Det starter med at du afleverer samtlige oplysninger vedrørende din økonomiske situation til os, så kigger vi det hele igennem. så snart vi har gennemgået det hele, bliver du kontaktet. Vi giver dig så et overblik over din gæld, hvor stor den er og hvor mange kreditorer du har fordelt din samlede gæld på…hvis du ikke ved det i forvejen. Herefter giver vi dig en ide om, hvad kan der gøres, hvordan og ikke mindst hvor meget kommer det til at koste dig.

Hvis du så godkender forløbet, så går vi igang med forhandling med dine kreditorer og alt afhængigt af, hvor mange kreditorer du har, hvem de er (er de fx nogle af dem der er svære at forhandle med) og hvor meget det haster, så kan vi hurtigt give dig en ide om, hvor det bærer hen ad.

Fordele ved at vælge KH jura som din Økonomiske rådgiver

  • KH jura laver en grundig gennemgang af din privatøkonomi.
  • KH jura hjælper dig med at forhandle med dine kreditorer – det kan være banken eller andre kreditorer.
  • KH jura overtager dialogen, så du slipper for presset.
  • Hvis du hellere selv stå for processen, rådgiver og vejleder vi dig i, hvordan du selv kan gribe forhandlingerne med kreditorerne an.
  • Du får din nattesøvn tilbage
  • Du får totalt overblik og styr på din økonomi igen
  • Du kan pludselig se dine drømme blive vakt til live igen

Så nu er der bare tilbage at kontakte os og lad os få en snak om hvordan vi sammen puster liv i dine drømme igen. Du starter dine drømme ved, at klikke HER